Blog

Spouštíme nový web. Totiž znovu spouštíme starý web. Nebo přesněji nově spouštíme starý web v novém designu. Ano, tak je to... Jak asi z našich článků víte, v marketingu spolupracujeme se společností MANA Marketing, se kterou jsme společně zapracovali i na našem webu. A změn je opravdu hodně.

V minulém článku jsme psali o našich plánech, pamatujete? A teď jdeme s částí našeho velkého tajemství ven. Jedná se o novou obytnou vestavbu WoodVANs Moto, která je skutečně jedinečná a na světě jich moc nenajdete. Už samotný název vypovídá něco o motorkách a přesně to je účel, za jakým vestavba WoodVANs Moto vznikla.

Přirozený vývoj, tak nějak by se dala nazvat na první pohled naše dosavadní chronologie. Ale za každým vývojem je obrovské úsilí, které nejde moc vidět navenek, ale pro práci uvnitř firmy je to fuška. Ani náš vývoj nešel samospádem a příběh, který máme za sebou, mluví sám za sebe. Přeskočme úplný start s Dědkem a podívejme se na události od...

Pokud chcete vyrábět opravdu špičkovou kvalitu obytných dodávek z kvalitních komponentů, tak Vám kompas jen těžko ukáže směr Čína. Ani nás při hledání partnera nezavedl na východ, ale naopak ukázal na západ směr Německo.