Blog

Kempařská sezóna je v plném proudu a my vám přinášíme praktický miniseriál o kempování! Cestování s dodávkou je skvělý způsob, jak prozkoumat různá místa a užít si svobodu a nezávislost na cestách. Ale také to vyžaduje trochu plánování a přípravy. A my pro vás máme několik tipů, na co je dobré myslet, než se vydáte na cesty.

Rozhodli jsme se, že spustíme novou službu pro všechny nadšence do nomádského stylu života. Je nám totiž jasné, že je spousta z vás, kteří dodávku už mají a obytku z ní dělají tak trošku punkově. Proto vám jdeme s naší novou službou naproti.

Pořízení obytné vestavby do dodávky může mít svá úskalí. Například pokud jste "čahoun" a měříte ke dvěma metrům. Snad se tak stane, že vám postel bude malá a spaní s odpočinkem nebudou nic, co byste si užívali. Ale máme pro vás řešení!

Zdá se vám, že slovní spojení virtuální realita a výrobce obytných vestaveb do dodávek toho nemá moc společného? Opak je pravdou. Rozhodli jsme se jít proti proudu a vytvořit konfigurátor našich obytných vestaveb v prostředí virtuální reality.