Blog

Pokud se chceš podílet na montáži opravdu kvalitních obytných vestaveb do dodávek, máme pro tebe skvělou příležitost. Aktuálně se chystáme rozšířit tým o dalšího MONTÁŽNÍHO TECHNIKA a tato pozice může být tvoje! Náplní práce montážního technika je výroba, kompletace a instalace obytných vestaveb a všech jejích komponentů do obytných dodávek.

Přijeďte 15.-17.3.2024 za námi na veletrh FOR CARAVAN na letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA do pavilonu 6 a prohlédněte si naše modely obytných vozů WoodVANs Freedom, Moto a Experience na vlastní oči. Každý z nich nabízí zcela jedinečný zážitek a odpovídá různým potřebám našich zákazníků. Ať už cestujete s rodinou, hledáte obytný vůz s velkým...

Chtěli bychom Vám za náš celý tým WoodVANs popřát příjemné prožití vánočních svátků a úspěšný nový rok 2024! Velké díky patří právě Vám, že jste si vybrali naše vestavby pro objevování světa i zažívání nevšedních dobrodružství na cestách ve správném nomádském stylu!

Chcete vidět obytné vestavby WoodVANs naživo? A všechny typovky pěkně na jednom místě? Tak si nenechte ujít Caravaning Brno 2023 a dorazte za námi na výstaviště. Akce se koná od 2. – 5. 11. 2023 a jsme si jistí, že lepší příležitost vidět všechny naše vestavby i porovnat naši kvalitu a zpracování s konkurencí, se jen tak nenaskytne.