Blog

Poměrně často ve vašich dotazech, ale i na sítích, vidíme, že se opakují otázky související s pořízením obytné dodávky nebo karavanu. Pokud hledáte univerzální odpovědi, pak vás zklameme, protože jen vy sami nejlépe víte, co od svého budoucího vozu očekáváte. Můžeme vám ale usnadnit výběr, když si zodpovíte tyto základní otázky.

Máme pro vás parádní novinku. Vyslyšeli jsme vaše přání a nově si můžete objednat obytné vestavby WoodVANs také na podvozku Fiat. Pojďme si připomenout, proč zrovna Fiat Ducato - jaké jsou jeho benefity.

Pokud bychom měli hodnotit oblíbenost modelů podle letošního roku 2021, pak by by nejspíš na plné čáře vyhrál model WoodVANs Freedom. Potenciál této obytné vestavby jsme tušili už v době, kdy jsme ji navrhovali a plánovali celé rozložení "vnitřků" včetně opravdu prostorné garáže.

Píše se rok 2019 a já a moji dva kamarádi Martin a Tomáš zažíváme obrovskou touhu cestovat a objevovat nová místa. Vzhledem k tomu, že nás vždycky bavilo tvořit si věci sami, napadlo nás pustit se na vlastní pěst do přestavby dodávky, která nás na našich cestách měla provázet.